fbpx

Referenser

Våra kunder är vår största tillgång

Motormärke
Modell
Årsmodell
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Referenser

Kunden i fokus

Våra kunder är våra största tillgång. Genom att tillhandahålla en bra produkt, hög service och vara tillgängliga har vi en väldigt stor andel återkommande kunder som även rekommenderar oss för andra. För att du som kund ska få samma höga kvalitet oavsett vilken av våra lokala stationer du väljer optimeras alla filer centralt av vårt optimeringsteam. Vi har erfarenhet från 10-tusentals motoroptimeringar sedan 2007, det borgar för hög kvalitet och trygghet för dig som kund.

Nöjd kundgaranti

Vi lämnar alltid en 60 dagars nöjd kundgaranti. Det innebär att om du inte är nöjd med resultatet inom 60 dagar från optimeringen så kan vi justera den eller om du fortfarande inte blir nöjd återställer vi fordonet till original och du får pengarna tillbaka. Läs mer om vår Nöjd kundgaranti här »

” 

Nöjda kunder är vad vi håller på med. Ökad kraft, prestanda och roligare fordon får du på köpet.

– OptiOne Motoroptimering

Rekommenderade sedan 2014

Rekommenderat företag 7 år i rad

Vi är väldigt stolta över att våra kunder rekommenderat oss 7 år i rad. Reco.se är Sveriges största oberoende omdömessajt och där har våra kunder rekommenderat oss årligen sedan 2014. För att bli ett rekommenderat företag måste man ha ett snittbetyg på minst 4,0, vi har alltid pendlat 4,0 och vi har alltid legat på 4,5 och uppåt.

Motoroptimering av husbilar

Fiat 2,5TD 116hk 1996

”Vill bara på detta sätt tala om att vi är mycket nöjda med optimeringen av vår husbil Hymer 644 Fiat 2,5TD 116hk 1996 årsmodell. Vi kände snart nog att den gick tystare och att den inte behövde lika mycket gas. Motorvägsfart ca 95 km/t är inga problem.”

Läs mer »
Motoroptimering av husbilar

DT Piston

Optimering av äldre husbilar 60 dagar nöjd-kundgaranti! Delbetala räntefritt Pengarna tillbaka inom 60 dagar om du inte är nöjd Mer pengar över till annat Hur

Läs mer »
Motoroptimering av en Mercruiser V8 260hk

Mercruiser V8 5.0L 260hk

Motoroptimering av Mercruiser V8 5.0L 260hk 34% kortare tid till planing 10% högre toppfart Kort information Optimeringen och testet Först togs lite mätningar tillsammans med

Läs mer »

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne