fbpx

Motoroptimering Värmdö

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Sveriges största kedja för motoroptimering

Varför välja OptiOne Värmdö

Som partner till OptiOne har Värmdö Bilservice AB i Gustavsberg fått en grundlig utbildning inom motoroptimering. De har även tillgång till hela OptiOne:s samlade kunskap och erfarenhet av 10.000-tals motoroptimeringar sedan 2007. 

Värmdö Bilservice är en är certifierade enligt standarden Godkänd Bilverkstad. Det innebär att deras arbete inom kvalitet, miljö och säkerhet noga granskas av en oberoende tredje part. För din och deras skull ska det alltid kännas tryggt att lämna in bilen hos dom.

Värmdö Bilservice AB i Gustavsberg

Värmdö Bilservice är en allbilsverkstad som servar och reparerar alla märken av personbilar, lätta lastbilar, husbilar och mopedbilar. De utför avancerad elektrisk diagnos och felsökning, hjulinställningar samt släcker besiktnings 2:or.

I övrigt erbjuder de full däckservice inkl. däckhotell, försäljning av däck och fälgar samt montering av däck upp till 24″. Även Hydrive, invändig vätgasrengöring av motor, EGR, katalysator och dieselpartikelfilter samt sköljning av automatiska växellådor. 

Kontaktuppgifter och info

Värmdö Bilservice AB i Gustavsberg
Mörtnäs Hagväg 5, 134 44 Gustavsberg

”För din och allas trygghet är vi certifierade som godkänd bilverkstad

– Värmdö Bilservice

Informtion från Värmdö Bilservice

Lämna den trötta bilen på spa och få den tillbaka pigg och fräsch. Passa gärna på att boka in en Hydrive Vätgasrening av motorn, och sköljning av växellådan i samband med en optimering. Du får tillbaka en bil som känns bättre än när den var ny.

Vid lämning av fordon efter ordinarie öppettider lämnas nyckel i nyckelinkast i fasaden.

Optione motoroptimering

Så går en motoroptimering till

1. Förväntningar

När du som kund lämnar bilen ställer vi några frågor så vi får en uppfattning av vad du förväntar dig av optimeringen.

2. Provkörning

Vi provkör sedan ditt fordon för att se att det inte uppvisar några tecken på fel som skulle kunna inverka negativt på en optimering. Vi gör det även för att kunna utvärdera resultatet av optimeringen.

3. Felsökning

Efter provkörningen görs en felsökning där vi kontrollerar så det inte finns felkoder som kan påverka motoroptimeringen eller rent av göra att en motoroptimering inte kan eller bör genomföras.

4. Motoroptimering

Nu börjar optimeringen, vi kopplar upp oss mot din motorstyrenhet och laddar ner motorns originalfil. En kopia på originalfilen skickas till OptiOne:s centrala optimeringsteam som optimerar 100-tals bilar varje dag. All optimering sker utifrån data från ett stort antal tester av samma bil och motorkonfiguration i dynograf (rullande landsväg). Filen gås igenom och det är här magin sker.

Den färdigoptimerade filen skickas tillbaka till oss och vi laddar åter upp den i motorstyrenheten.

5. Provkörning

Nu är det åter dags för provkörning igen. Vi kör samma väg som tidigare och känner av hur bilen reagerar vid olika typer av belastning. Om vi inte känner oss nöjda med resultatet står optimeringsteamet redo att finjustera filen och en ny provkörning görs. I 95% av fallen blir det rätt första gången men eftersom vi är noga med att du som kund ska bli nöjd håller vi alltid på tills det blir perfekt.

6. Felsökning

Nu görs en sista felsökning för att se att inga felkoder i systemet dykt upp, när det är klart kontaktar vi dig och meddelar att bilen är klar.

Bilen är klar

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Motoroptimering ger en bil med optimerad motor med bättre prestanda, som bättre gasrespons, bättre vridmoment och en lägre förbrukning.

Vill du se hur din motor kan optimeras?

OptiOne Motoroptimering Värmdö

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne