fbpx

OptiOne Motoroptimering Örebro

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Sveriges största kedja för motoroptimering

Varför välja OptiOne Örebro?

Hos Mekonomen Bilverkstad Bista får du professionell och snabb hjälp. Som partner till OptiOne motoroptimering ingår de i Sveriges största kedja inom motoroptimering. OptiOne har sedan starten 2007 utfört 10.000-tals motoroptimeringar och hela den samlade kunskapen och erfarenheten har de bakom sig på Mekonomen Bilverkstad Bista, sedan kan du också räkna med kundservice i världsklass.

Du hittar OptiOne Motoroptimering Örebro i Bista intill E4:an. Det är en fullserviceanläggning som erbjuder alla typer av tjänster kring kundens bilägande.

Mekonomen Bilverkstad Bista

Mekonomen Bilverkstad Bista har varit i fordonsbranschen sedan 2003 och kan allt man behöver kunna om bilar och motorer. Som en av åtta verkstäder i kedjan Nettobilar Group AB har de både kunskapen och resurserna att ta hand om dig och ditt fordon på ett proffesionellt sätt.

Mekonomen Bilverkstad Bista är en fullserviceverkstad och kan utöver motoroptimering även hjälpa till med bl.a:

  • Service & reparationer av alla bilmärken
  • Spollning av växellåda (automat)
  • Bilvård
  • Lyktrenovering
  • AC-Service & reparationer
  • Hjulinställning
  • Extraljus och ljusrampsmontering


OBS! Nybilsgarantin gäller när du servar hos oss!

Kontaktuppgifter och info

Mekonomen Bilverkstad Bista
Verkstadsgatan 2, 702 27 Örebro

20% rabatt

Vid bokning i samband med optimering erbjuder vi 20% rabatt på arbete vid service samt reparation. Exempel på tjänster är hjulinställning, AC-reparation, spolning av växellåda (automat) eller varför inte en bromsuppgradering?

”Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad know-how med modern teknik och IT”

– Mekonomen Bilverkstad Marieberg

Info från Mekonomen Bilverkstad Marieberg

Hämtning/lämning efter ord. öppettider

Lämning och eller hämtning efter ordinarie öppettider kan ske hos Bilhallen fram till 18:00 på vardagar samt 10:00-14:00 på lördagar. Övrigt enl. överenskommelse.

Optione motoroptimering

Så går en motoroptimering till

1. Förväntningar

När du som kund lämnar bilen ställer vi några frågor så vi får en uppfattning av vad du förväntar dig av optimeringen.

2. Provkörning

Vi provkör sedan ditt fordon för att se att det inte uppvisar några tecken på fel som skulle kunna inverka negativt på en optimering. Vi gör det även för att kunna utvärdera resultatet av optimeringen.

3. Felsökning

Efter provkörningen görs en felsökning där vi kontrollerar så det inte finns felkoder som kan påverka motoroptimeringen eller rent av göra att en motoroptimering inte kan eller bör genomföras.

4. Motoroptimering

Nu börjar optimeringen, vi kopplar upp oss mot din motorstyrenhet och laddar ner motorns originalfil. En kopia på originalfilen skickas till OptiOne:s centrala optimeringsteam som optimerar 100-tals bilar varje dag. All optimering sker utifrån data från ett stort antal tester av samma bil och motorkonfiguration i dynograf (rullande landsväg). Filen gås igenom och det är här magin sker.

Den färdigoptimerade filen skickas tillbaka till oss och vi laddar åter upp den i motorstyrenheten.

5. Provkörning

Nu är det åter dags för provkörning igen. Vi kör samma väg som tidigare och känner av hur bilen reagerar vid olika typer av belastning. Om vi inte känner oss nöjda med resultatet står optimeringsteamet redo att finjustera filen och en ny provkörning görs. I 95% av fallen blir det rätt första gången men eftersom vi är noga med att du som kund ska bli nöjd håller vi alltid på tills det blir perfekt.

6. Felsökning

Nu görs en sista felsökning för att se att inga felkoder i systemet dykt upp, när det är klart kontaktar vi dig och meddelar att bilen är klar.

Bilen är klar

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Motoroptimering ger en bil med optimerad motor med bättre prestanda, som bättre gasrespons, bättre vridmoment och en lägre förbrukning.

Vill du se hur din motor kan optimeras?

OptiOne Motoroptimering Örebro

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne