fbpx

Nöjd kundgaranti

Alltid 60 dagars Nöjd kundgaranti!

Motormärke
Modell
Årsmodell
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

60 dagar

Nöjd kundgaranti

Nöjda kunder är en självklarhet för oss. Även om en väldigt stor del av våra kunder är återkommande och redan vet att vi håller vad vi lovar förväntar vi oss inte att nya kunder ska ”köpa grisen i säcken”. Därav har vi 60 dagars Nöjd Kundgaranti där vi garanterar att du blir nöjd. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd får du pengarna tillbaka.

” 

Nöjda kunder är vad vi gör - Mer kraft och ökad körglädje får du på köpet!

– OptiOne Motoroptimering

Skräddarsydda motoroptimeringar

När du lämnar in bilen hos oss frågar vi alltid efter vad du har för behov och förväntningar. Varför har du valt att optimera ditt fordon? Vill du kanske ha bättre omkörningsprestanda eller sänka bränsleförbrukningen? Drar du kanske ofta husvagn och behöver mer kraft på låga varvtal för att kunna ligga på en högre växel även i motlut eller vill du helt enkelt bli snabbast från rödljusen?

Oavsett ditt behov försöker vi alltid anpassa optimeringen efter dessa. Vi kallar det skräddarsydd motoroptimering och inget du kan få med t.ex. effektboxar eller billiga dussinoptimeringar.

Vi garanterar att du blir nöjd

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med resultatet av din optimering så förbehåller vi oss rätten att först och främst justera parametrarna för att uppnå det resultat du förväntat dig. Skulle vi fortfarande inte kunna uppnå dina förväntningar så återställer vi ditt fordon till original igen och du får pengarna tillbaka. Vi gör alltid en back-up av originalfilen i din motorstyrenhet så vi ska kunna återställa den oavsett anledning.

Ge det tid

När man optimerar en motor justerar man mellan 200-400 parametrar i motorstyrenheten. I ett fordon finns en oändlig massa styrenheter, sensorer och processer som ska anpassa sig till motorns nya karaktär. Det innebär att det tar lite tid innan allt ”sitter på plats” och du kommer första tiden efter en optimering att uppleva att det blir bättre och bättre för varje dag. Ge det därför lite tid och körsträcka motsvarande ca: 2-3 fulla tankar bränsle så allt hinner anpassa sig.

Vill du se hur din motor kan optimeras?

motoroptimerat sedan 2007

Lång erfarenhet

OptiOne har jobbat med motoroptimering sedan 2007.

Våra 10 000-tals kunder finns i hela landet, tack vare möjligheten för dig som kund att skicka styrenheter till oss för omprogrammering eller besöka din närmsta OptiOne-partner

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.