fbpx

Motoroptimering Ystad

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Sveriges största kedja för motoroptimering

Varför välja OptiOne Ystad för motoroptimering

Car Tech i Ystad är en auktoriserad partner till OptiOne Motoroptimering och har mer än 20 års erfarenhet av fordonsbranschen och motoroptimering av bilar i Ystad och Skåne. Som partner till OptiOne har de fått utbildning inom motoroptimering och har tillgång till vår gemensamma erfarenhet och kunskap av 10.000-tals motoroptimerade fordon sedan 2007. 

Cartech i Ystad

Med över 20 års erfarenhet som fullserviceverkstad vet de vad de talar om på Car Tech i Ystad. När du lämnar in din bil hos Cartech för en motoroptimering kan du känna dig trygg med att den hamnar i säkra händer.

Utöver motoroptimering kan de hjälpa dig med mycket mer som t.ex:

  • Service och reparationer
  • Däckservice
  • AC-service
  • E85-konvertering
  • Inredningsarbeten
  • Installation av t.ex. Eberspächer, Alkolås etc.

Kontaktuppgifter och info

Car Tech i Ystad AB
Södra Zinkgatan 9 271 39 Ystad

Vårt motto:

– Vi är nöjda först när vår kunder är nöjda”

– Cartech i Ystad AB

Info från Cartech i Ystad

Behöver du hyrbil medan vi motoroptimerar din bil? Hör av dig så vi kan boka in den åt dig.

Eftersom vi är Autoexperten anslutna har vi kompetensen att genomföra samma service och reparationer som din auktoriserade verkstad. Du som bilägare rätt att välja fritt mellan verkstäder och reservdelar när bilen behöver service eller reparation – även under garantitiden.

Optione motoroptimering

Så går en motoroptimering till

1. Förväntningar

När du som kund lämnar bilen ställer vi några frågor så vi får en uppfattning av vad du förväntar dig av optimeringen.

2. Provkörning

Vi provkör sedan ditt fordon för att se att det inte uppvisar några tecken på fel som skulle kunna inverka negativt på en optimering. Vi gör det även för att kunna utvärdera resultatet av optimeringen.

3. Felsökning

Efter provkörningen görs en felsökning där vi kontrollerar så det inte finns felkoder som kan påverka motoroptimeringen eller rent av göra att en motoroptimering inte kan eller bör genomföras.

4. Motoroptimering

Nu börjar optimeringen, vi kopplar upp oss mot din motorstyrenhet och laddar ner motorns originalfil. En kopia på originalfilen skickas till OptiOne:s centrala optimeringsteam som optimerar 100-tals bilar varje dag. All optimering sker utifrån data från ett stort antal tester av samma bil och motorkonfiguration i dynograf (rullande landsväg). Filen gås igenom och det är här magin sker.

Den färdigoptimerade filen skickas tillbaka till oss och vi laddar åter upp den i motorstyrenheten.

5. Provkörning

Nu är det åter dags för provkörning igen. Vi kör samma väg som tidigare och känner av hur bilen reagerar vid olika typer av belastning. Om vi inte känner oss nöjda med resultatet står optimeringsteamet redo att finjustera filen och en ny provkörning görs. I 95% av fallen blir det rätt första gången men eftersom vi är noga med att du som kund ska bli nöjd håller vi alltid på tills det blir perfekt.

6. Felsökning

Nu görs en sista felsökning för att se att inga felkoder i systemet dykt upp, när det är klart kontaktar vi dig och meddelar att bilen är klar.

Bilen är klar

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Motoroptimering ger en bil med optimerad motor med bättre prestanda, som bättre gasrespons, bättre vridmoment och en lägre förbrukning.

Vill du se hur din motor kan optimeras?

OptiOne Motoroptimering i Ystad, Skåne

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne