fbpx
AutoStable Motoroptimering

Vi har bytt namn

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Nytt namn och ny kostym

AutoStable Motoroptimering

Vi har bytt namn! Efter 10 år som AutoStable tyckte vi det var dags med lite förnyelse och en ansiktslyftning. Vi har växt från det lilla företaget i en lada i Taxinge till ett av Sveriges största och snabbast växande företag inom motoroptimering och finns nu representerade i hela landet.

Varför inte AutoStable?

AutoStable var det namn vi valde när vi höll till i ett gammalt, men minutiöst renoverat stall i Taxinge mellan Stockholm och Eskilstuna. Även AutoStable:s logotyp illustrerar stallet vi för länge sedan vuxit ur. Efter flera marknadsundersökningar upptäckte vi även att trotts många års omfattande annonsering var vårt varumärke inte så starkt förankrat. Undersökningar visade även att en av anledningarna var att man inte förknippade namnet med typen av verksamhet.

AutoStable blir OptiOne

OptiOne utför samma högkvalitativa motoroptimeringar som AutoStable men i en helt ny kostym. Tillsammans med våra partners över hela landet vill vi bygga upp OptiOne som ett starkt varumärke som är tydligt förknippat med vad vi gör, nämligen Sveriges bästa motoroptimeringar.

Kunderna i första rummet

Vi kände också vi var tvungna att bli ännu bättre på att ta hand om våra kunder innan de blir just det. Service och kvalitet har alltid varit våra främsta ledord och som rekommenderat företag flera år i rad på Reco.se visste vi att vi är bra på service och att. vi har en bra produkt. Men, vi kände att vi kunde bli ännu bättre och då främst på att svara på frågor och sprida kunskap om motoroptimering.

Därmed lanserades nya hemsidan som är betydligt mer informativ än tidigare. Vi har även utvecklat ett nytt CRM-system (kundhanteringsplattform) som förenklar och förbättrar kommunikationen med våra kunder och mellan oss och våra partners.

” 

Samma högkvalitativa optimeringar men i helt ny kostym

– OptiOne Motoroptimering

motoroptimerat sedan 2007

Lång erfarenhet

OptiOne har jobbat med motoroptimering sedan 2007.

Våra 10 000-tals kunder finns i hela landet, tack vare möjligheten för dig som kund att skicka styrenheter till oss för omprogrammering eller besöka din närmsta OptiOne-partner

Vill du se hur din motor kan optimeras?

Lokala OptiOne-stationer

Vi finns i hela landet

Våra kunder finns i hela landet. Tack vare möjligheten för dig som kund att skicka styrenheter till oss för omprogrammering eller besöka din närmsta OptiOne-partner. 

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne