Motoroptimering Västerås

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Sveriges största kedja för motoroptimering

Varför välja OptiOne Västerås?

Pir28 i Västerås har lång erfarenhet av motoroptimering av såväl bilar som båtar och andra fordon. Som OptiOne optimeringspartner ingår Pir28 i Sveriges största kedja för motoroptimering och har den samlade kunskapen och erfarenheten av 10.000-tals motoroptimeringar sedan 2007. Det gör att ni kan känna er trygga när ni låter dem optimera just din motor.

Pir28 Västerås

Vi är ett fullservice båtvarv, som huvudsakligen vänder oss till den Marina sidan men erbjuder självklart även motoroptimeringar av  person-, transport- och husbilar m.m.

Vi har tjänster främst för service och underhåll av marina applikationer. För personbilar och husbilar har vi en samarbetspartner vi arbetar med för service samt övriga arbeten.

Vi har förvaring av båtar, vattenskotrar samt bilar/husbilar vintertid/sommartid i låsta larmade lokaler både varmförvaring samt kallförvaring.

Kontaktuppgifter och info

Pir28
Varvsgränd 6, 721 30 Västerås

”Vi är ett fullservice-båtvarv med lång erfarenhet av motoroptimeringar av bilar, husbilar och marina motorer”

– Pir28, Västerås

Info från Pir28 Västerås

Under hösten och våren vid sjösättning samt upptagning har vi i dagsläget begränsad tid för optimeringar. Vårt mål är att ha en heltidstjänst som optimerar både marint, person- samt husbilar.

Du vet väl att du kan förvara din husbil hos oss, både sommar- och vintertid. Vi har platser såväl utom- som inomhus, kallt eller varmt, låst och larmat.

Optione motoroptimering

Så går en motoroptimering till

1. Förväntningar

När du som kund lämnar bilen ställer vi några frågor så vi får en uppfattning av vad du förväntar dig av optimeringen.

2. Provkörning

Vi provkör sedan ditt fordon för att se att det inte uppvisar några tecken på fel som skulle kunna inverka negativt på en optimering. Vi gör det även för att kunna utvärdera resultatet av optimeringen.

3. Felsökning

Efter provkörningen görs en felsökning där vi kontrollerar så det inte finns felkoder som kan påverka motoroptimeringen eller rent av göra att en motoroptimering inte kan eller bör genomföras.

4. Motoroptimering

Nu börjar optimeringen, vi kopplar upp oss mot din motorstyrenhet och laddar ner motorns originalfil. En kopia på originalfilen skickas till OptiOne:s centrala optimeringsteam som optimerar 100-tals bilar varje dag. All optimering sker utifrån data från ett stort antal tester av samma bil och motorkonfiguration i dynograf (rullande landsväg). Filen gås igenom och det är här magin sker.

Den färdigoptimerade filen skickas tillbaka till oss och vi laddar åter upp den i motorstyrenheten.

5. Provkörning

Nu är det åter dags för provkörning igen. Vi kör samma väg som tidigare och känner av hur bilen reagerar vid olika typer av belastning. Om vi inte känner oss nöjda med resultatet står optimeringsteamet redo att finjustera filen och en ny provkörning görs. I 95% av fallen blir det rätt första gången men eftersom vi är noga med att du som kund ska bli nöjd håller vi alltid på tills det blir perfekt.

6. Felsökning

Nu görs en sista felsökning för att se att inga felkoder i systemet dykt upp, när det är klart kontaktar vi dig och meddelar att bilen är klar.

Bilen är klar

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Roligare bil med motoroptimering

Vill du se hur din motor kan optimeras?

OptiOne Motoroptimering Västerås