fbpx

Optimering båtmotorer

Optimera din båtmotor och få ut mer av båtlivet

Motormärke
Modell
Årsmodell
Motor

Hittar du inte motorn du söker i fälten ovan?

Mer effekt, mindre bränsleförbrukning

Varför optimera båtmotorer?

Snabbare planing

Med mer effekt kan din båt plana tidigare och du kan förkorta accelerationstiden till marsch- eller toppfart väsentligt.

10-20% mer effekt

Vid en optimering kan du få cirka 10-20% ökning av effekt och kraft men framförallt mer kraft på lägre varvtal.

Lägre bränsleförbrukning

Kortare tid till planing och marschfart ger en lägre förbrukning, mindre slitage och bättre båtekonomi.

Visste du att det går att uppgradera din båtmotor?

Vi tar fram varje motors fulla potential med den främsta tekniken. Hos oss får du mer effekt och körglädje i din motor och ofta även möjlighet till lägre förbrukning. Vår tjänst är trygg och säker med 60 dagars full returrätt.

Vi installerar inga trimboxar eller chiptrim utan jobbar endast med modern motorprogrammering, med samma metod som motortillverkare använder för att uppnå olika effektnivåer i en grundmotor.

Har du ingen OptiOne-optimeringsplats i närheten kan du med fördel skicka din motors motorstyrenhet till oss så optimerar vi den och skickar tillbaka. När du fått tillbaka den behöver du bara installera den igen, ut och kör och njut av din båts nya prestanda.

optimeringstest av

Volvo Penta D4 260hk

11% snabbare acceleration
från 0-27 knop

optimeringstest av

Volvo Penta D6 310hk

”Jag halverade min planingstid! 48% kortare tid till planing.”

optimeringstest av

Mercruiser V8 260hk 5.0L

”Jag är mycket positivt överraskad.”

optimeringstest av

Mercruiser QSD 320hk 4.2 L

”Nu planar båten redan vid 19 knop och 3000 RPM!”

Priser och information

Vattenskoter

Från 6.900 kr

Inombordare

Bensin: 8.900 kr
Diesel: 9.900 kr

Motor med mekanisk bränslepump: 4.900 kr

Utombordare

Mindre/äldre: 6.900 kr
Nyare än 8 år: 7.900 kr
V6 och V8: 8.900-15.000 kr

Sveriges största kedja för motoroptimering

Varför välja OptiOne

Vi är Sveriges största kedja för motoroptimering och finns från Umeå i norr till Ystad i söder. Vi har optimerat fordon sedan 2007 och har erfarenheten och kunskapen från 10.000-tals optimerad fordon bakom oss. Det gör att ni kan känna er trygga och säkra på att vi levererar en bra produkt. Vi är även ett rekommenderat företag 7 år i rad av våra kunder på Reco.se. Läs mer om oss » 

Optione motoroptimering

Hur går det till?

Kontakta oss på hej@optione.se för att få information om vi kan optimera din motor och hur mycket extra effekt det kan ge. Vi kan optimera de flesta vattenskoter- och båtmotorer, både inom- och utombordare, men det finns vissa modeller vi tyvärr inte kommer åt. I vissa fall kommer vi be dig ta en bild på motorstyrenheten och skicka in till oss så vi kan vara säkra på att det är en modell vi kommer åt.

2.

Du skickar eller kommer in med motorstyrenheten till oss.

3.

Vi optimerar motorstyrenheten och skickar tillbaka den eller kontaktar dig för upphämtning.

4.

Du installerar enkelt motorstyrenheten och du kan njuta av din båts nya prestanda.

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Motoroptimering ger en bil med optimerad motor med bättre prestanda, som bättre gasrespons, bättre vridmoment och en lägre förbrukning.

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne