fbpx

Motoroptimering Norrköping

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Sveriges största kedja för motoroptimering

Varför välja OptiOne Norrköing

På Antonios bilverkstad får du professionell och snabb hjälp. Som OptiOne motoroptimeringspartner ingår de i Sveriges största kedja inom motoroptimering. Vi har sedan starten 2007 utfört 10.000-tals motoroptimeringar och hela den samlade kunskapen och erfarenheten har de bakom sig på Antonio Bilverkstad utanför Norrköping. Du kan också räkna med ett mottagande och en vilja att alltid leverera utöver det vanliga.

Antonio Bilservice AB

Antonios bilverkstad anser att varje bil förtjänar det bästa oavsett märke eller årsmodell. Kvaliteten är något de aldrig tummar på.

Utöver motoroptimeringar i Norrköping med omnejd utför de även tjänster som t.ex:

  • Service och repearationer
  • Rostlagning
  • Felsökning
  • Däck
  • Hjulinställning

Antonio Bilservice finns i Svärtinge, ca: 1 mil norr om Norrköping och är en liten familjär verkstad som är engagerad och försöker alltid hjälpa kunderna på bästa sätt.

Kontaktuppgifter och info

Antonio Bilservice AB
Finspångsvägen 484, 605 80 Svärtinge

”Hos oss får du alltid snabb och proffesionell hjälp oavsett bilmärke eller årsmodell”

– Antonios Bilservice

Info från Antonio Bilservice AB

Vi erbjuder alltifrån enkla reparationer till avancerade felsökningar.

Eftersom vi gör det mesta inom bil kan vi garanterat hjälpa dig. Är du osäker på om vi kan hjälpa dig – ring och fråga oss.

Optione motoroptimering

Så går en motoroptimering till

1. Förväntningar

När du som kund lämnar bilen ställer vi några frågor så vi får en uppfattning av vad du förväntar dig av optimeringen.

2. Provkörning

Vi provkör sedan ditt fordon för att se att det inte uppvisar några tecken på fel som skulle kunna inverka negativt på en optimering. Vi gör det även för att kunna utvärdera resultatet av optimeringen.

3. Felsökning

Efter provkörningen görs en felsökning där vi kontrollerar så det inte finns felkoder som kan påverka motoroptimeringen eller rent av göra att en motoroptimering inte kan eller bör genomföras.

4. Motoroptimering

Nu börjar optimeringen, vi kopplar upp oss mot din motorstyrenhet och laddar ner motorns originalfil. En kopia på originalfilen skickas till OptiOne:s centrala optimeringsteam som optimerar 100-tals bilar varje dag. All optimering sker utifrån data från ett stort antal tester av samma bil och motorkonfiguration i dynograf (rullande landsväg). Filen gås igenom och det är här magin sker.

Den färdigoptimerade filen skickas tillbaka till oss och vi laddar åter upp den i motorstyrenheten.

5. Provkörning

Nu är det åter dags för provkörning igen. Vi kör samma väg som tidigare och känner av hur bilen reagerar vid olika typer av belastning. Om vi inte känner oss nöjda med resultatet står optimeringsteamet redo att finjustera filen och en ny provkörning görs. I 95% av fallen blir det rätt första gången men eftersom vi är noga med att du som kund ska bli nöjd håller vi alltid på tills det blir perfekt.

6. Felsökning

Nu görs en sista felsökning för att se att inga felkoder i systemet dykt upp, när det är klart kontaktar vi dig och meddelar att bilen är klar.

Bilen är klar

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Motoroptimering ger en bil med optimerad motor med bättre prestanda, som bättre gasrespons, bättre vridmoment och en lägre förbrukning.

Vill du se hur din motor kan optimeras?

OptiOne Motoroptimering Norrköping

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne