fbpx

Bli en OptiOne-Partner

Vi söker fler engagerade och duktiga partners

Vill du också bli en auktoriserad partner på din ort för OptiOne Motoroptimering? Vi är alltid på jakt efter duktiga och engagerade representanter i flera delar av landet.

Vi finns idag i större delen av Sverige, från Sorsele i norr till Ystad i söder men det finns fortfarande en hel del vita fläckar på kartan där vi gärna får med en engagerad och duktig partner.

OptiOne Partner

Vad får du som partner?

Du blir en del i en av Sveriges största kedjor inom motoroptimering. Som OptiOne-partner får du utbildning, support, marknadsföring och en samlad erfarenhet av 10.000-tals optimerade fordon sedan 2007.

När du blir partner har vi redan tagit fram alla verktyg och den utrustning som behövs för att optimera i princip alla typer av motorer. Utbildning av er personal sker på plats hos oss eller via onlinemöten av våra experter och ni har alltid tillgång till support.

Vi har även ett färdigt marknadsföringspaket med skyltar, flaggor, trycksaker och en plats för er på vår hemsida med  närmare 10.000 unika besökare per månad. Vi kör dessutom löpande marknadsföring, både lokalt och rikstäckande för att locka kunder till er verksamhet.

Unikt CRM-system

Vi har ett egenutvecklat backend-system för optimeringar och kundkonversationer. Här hamnar bokade optimeringar, du kan stänga datum du inte kan ta emot optimeringar och all kommunikation mellan er, kunden och centralbokningen sker här. Allt för att förenkla för våra partners, oss själva och för att skapa bästa möjliga kundupplevelse.

Vad behöver du för att bli partner?

Du har en etablerad och stabil verksamhet med gott renomé och ser motoroptimering som ett komplement till den. Meningen är att motoroptimering ska bli en del av din dagliga verksamhet och komplettera din nuvarande huvudsakliga syssla. Du behöver ha egna fräscha och representativa lokaler. Grundläggande datorkunskaper och som minst B-körkort. Självklart är du serviceminded och ser utmärkt kundvård som en självklarhet.

De verksamheter vi främst ser som potentiella partners är t.ex:

  • Fordonsverkstäder
  • Bilvård/biltvätt
  • Fordonsstyling
  • Foliering/wraping/solfilmning
  • Fordonsåterförsäljning
  • Husbilsförsäljning
  • Båt-/marinförsäljning
  • Lantbruks-/entreprandmaskinförsäljning/service
  • Snöskoter- ATV/UTV-försäljning

Fem huvudben

Olika ben

På vissa större orter kan vi ibland ha fler aktörer och då ofta inom olika gebit. Vi har delat in verksamheten i fem huvudben. Person- och transportbilar, Husbilar, Båtar och marina motorer, Lantbruks- och entreprenadmaskiner, Snöskoter- ATV/UTV. Oavsett vilket ben ditt företag främst verkar inom kan ni optimera alla fordons- och motortyper men man tenderar oftast att hamna inom sitt eget gebit. På mindre orter finns dock oftast inte utrymme för fler aktörer inom samma geografiska område.

Ansök om att bli partner

Vill du vill bli en OptiOne-Partner? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med mer information. Skicka gärna lite bilder på era lokaler på e-postadressen: hej@optione.se.

När vi tagit emot ansökan kommer vi vilja ha mer information om er verksamhet och era framtidsplaner. OBS! Detta är endast en intresseanmälan och garanterar inte att ni kommer bli en OptiOne-partner. Vi kommer bl.a. göra en kreditkontroll och eventuellt be om referenser som ett par delar i urvalsprocessen.

Om det redan finns en OptiOne-partner på din ort kan ni ändå erbjuda våra tjänster genom att bli OptiOne-ombud.

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne