fbpx

Lantbruks- och entreprenadmaskiner

Spara 1000-tals liter bränsle/år!

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Mer kraft, mindre pengar

Varför optimera lantbruksmaskiner?

Mer kraft ger dig ett effektivare fordon. Göra samma jobb men med lägre belastning. Kultiveringen kan exempelvis förbättras och motorn kommer kunna utföra uppgifter som tidigare varit för tunga.

Planera inköp och spara pengar. Tack vare en motoroptimering kan du vid nästa investering i en lantbruksmaskin planera ditt köp mer lönsamt genom att köpa en lägre effektnivå och sedan optimera denna upp till nästa effektnivå. På så sätt kan du spara mycket pengar.

Spara bränsle. Detta leder till en påtaglig bränslebesparing och förbättrad ekonomi i ditt lantbruk. Många av våra kunder sparar 10-15% bränsle/år. Hur många liter och kronor per år skulle det betyda för dig?

” 

Optimeringen har gett oss en besparing på 15 liter per hektar. Vi har har 800 hektar vilket lett till 12 000 liter besparing per år.

– Carl Celsing, ägare av Rossviks Säteri

motoroptimerat sedan 2007

Lång erfarenhet

OptiOne har jobbat med motoroptimering sedan 2007.

Hos oss får du mångårig kunskap, rätt utrustning för att göra en riktig optimering av din motor. Våra kunder hittar oss oftast på rekommendation från en bekant, något vi är mycket stolta över.

Vill du se hur din motor kan optimeras?

Lokala OptiOne-stationer

Vi finns i hela landet

Våra kunder finns i hela landet. Tack vare möjligheten för dig som kund att skicka styrenheter till oss för omprogrammering eller besöka din närmsta OptiOne-partner. 

Optione motoroptimering

Så går det till!

Kontakta oss och boka din optimering

2.

Skicka styrenheten till oss eller besök en optimeringsplats

3.

Installation av en skräddarsydd & uppgraderad programvara

optimeringstest av

John Deere 9520 12,5l 450hk

”Vi får betydligt mer arbete gjort per timma och tid är pengar så vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera att motoroptimera maskinparken.”

optimeringstest av

CLAAS Lexion 580 V8 Diesel 523hk 2009

”Jag märkte direkt vid första testet att den svarade snabbare och hade mer ork i maskinen. Ju mer jag kört desto mer imponerad har jag blivit…”

optimeringstest av

Massey Ferguson 5611 4.4L 107hk 2015

”Vi är mycket nöjda med traktorn. Både jag och mina kollegor som kört den är mycket nöjda.”

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Prisexempel

Skördetröska

Från 15.900 kr exkl. moms

Prisexempel

Traktor

Liten/äldre 12.900 kr exkl. moms
Stor/nyare 15.900 kr exkl. moms

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne