fbpx

Kundutlåtande
Massey Fergusson 5611 4.4L 107hk, 2015

"Jag vet inte om man kan beskriva det som körglädje i en traktor, men det är det."

Magnus från Viby Gård

Motoroptimering av Massey Ferguson traktor

Kort information

Optimeringen och testet

Den senaste tiden har vi fått fler och fler förfrågningar om motorprogrammering av lantbruksmaskiner. Precis som i bilar och lastbilar kan vi programmera om motorn i din traktor eller skördetröska för en optimering av motorn. 

Nedan berättar vår kund Magnus från Viby Gård om den optimeringen vi gjorde på deras traktor, en Massey Ferguson 5611 4.4L 107hk, 2015.

Hur känns effekten i motorn nu efter omprogrammeringen?

”Vi är mycket nöjda med traktorn. Både jag och mina kollegor som kört den är mycket nöjda, så där har ni gjort ett bra jobb! Den är mycket piggare, vet inte om man kan beskriva det som körglädje i en traktor, men det är det.”

Vad innebär det för ert arbete?

”Transportkörningen går betydligt lättare nu, den håller farten bättre och man behöver inte trampa full gas hela tiden som man gjorde förr. Det är lättare att sig ur grustagen när vi hämtar lass, den spinner nästan på alla fyra hjulen! ”

Hur blev det med bränsleförbrukningen?

”Vi är mycket nöjda med traktorn. Både jag och mina kollegor som kört den är mycket nöjda, så där har ni gjort ett bra jobb! ”

”Vi är mycket nöjda med traktorn. Både jag och mina kollegor som kört den är mycket nöjda, så där har ni gjort ett bra jobb! ”

Bilden i sidhuvudet samt den för inlägget utvalda bilden är tagen av: JoachimKohler-HB
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Massey-Ferguson_MF_5611_mit_Heuwender.jpg

Optione motoroptimering

Så gick optimeringen till

1. optione.se

Kunden läste om oss och möjligheterna på vår hemsida. 

2. Bokning

Kunden kontaktade oss och bokade in en optimering.

3. Uppgradering

Kunden skickade styrenheten till oss för optimering.

4. Installation

Vi installerade en skräddarsydd och optimerad programvara.

Välkommen till OptiOne

Stor skillnad mellan omprogrammering och trimboxar

Välkommen till OptiOne, kul att du hittade hit! Vi har en vision om att ta fram varje motors fulla potential, och göra det till de bästa villkoren och med den främsta tekniken. Vi tycker att du helt enkelt ska få ut mer av ditt fordon – tag kontakt idag så berättar vi gärna mer! 

Hos oss får du mer effekt och körglädje i ditt fordon, och ofta även en lägre förbrukning. Vår tjänst är trygg och säker med 60 dagars full returrätt och 24 månaders motorgaranti inkluderad*. Vi installerar inga trimboxar eller chiptrim, vi jobbar endast med modern motorprogrammering, med samma metod biltillverkaren använder för att uppnå olika effektnivåer i en grundmotor. Besök en OptiOne-station nära dig, eller prata med oss för optimering på distans.

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Lokala OptiOne-stationer

Hitta till oss

Välkommen till närmsta Optimeringsplats! Vi finns på ett gäng olika orter och vi blir flera. Klicka på knappen nedan och kolla var du kan hitta din närmsta partner. Kom ihåg att alla partners är specialutbildade av OptiOne och erbjuder samma kvalité och affärsvillkor som OptiOne Centralt. De flesta styrenheter går att skicka för optimering på distans.

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne