fbpx

Optimering av äldre husbilar

Mer pengar över till annat

Hur skulle det vara med lite mer kraft i din Fiat/Iveco 1988-2002

Du kommer kunna ligga längre på högre växlar vid omkörning, motlut och stadskörning. Att ligga på högre växlar oftare ger Dig dessutom ett minskat slitage.*

En starkare motor möjliggör en mer ekonomisk körstil vilket ger en lägre förbrukning. Den snålare och lugnare motorn ger också en lägre ljudnivå i förarhytten.

DT piston kommer ge Dig och Din familj en betydligt behagligare semester med mer pengar över till annat.

*Utanpåliggande växel

OBS! Växellådor med utanpåliggande 5:e växel har sämre smörjning och kräver körning i över 75-80km/h. Möjligheten att ligga kvar i högre hastighet på femmans växel vid motlut gör att du slipper växla ned till fyran.

DT Piston

DT PISTON är ett motortrim till husbilar med mekanisk fördelarpump. DT Piston är en speciellt framtagen trimprodukt som ersätter bilens standardkolv som sitter i den mekaniska fördelarpumpen i din husbil.

10-15% mer effekt och vridmoment

Ökad förbränning och mer effekt

DT Piston förbättrar flödet av bränsle, vilket leder till en ökad förbränning och därmed 10-15% mer effekt och vridmoment i motorn. DT Piston tar cirka 30 minuter att installera själv, hos din verkstad eller hos oss. 9 av 10 kunder väljer att installera själv.

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Passar till följande motorer

Fiat och Iveco 1988-2002

Motor

Pris

3900 kr
3 900 kr

Beställning

Beställ DT Piston

DT Piston inkl. montering

Montering hos OptiOne partner tar cirka 30 minuter.

Pris: 3.495 kr

DT Piston inkl. frakt

Installera själv, instruktioner medföljer, tar ca: 30 minuter.

Pris: 2.900 kr

Test av DT Piston, mekanisk trimsats till

Fiat 2,5TD 116hk 1996

”Vill bara på detta sätt tala om att vi är mycket nöjda med optimeringen av vår husbil. Vi kände snart nog att den gick tystare och att den inte behövde lika mycket gas.”

Test av DT Piston, mekanisk trimsats till

Fiat Granduca 66 1,9TD 90hk

”Bilen drar mycket bättre. Där vi förut fick växla ner till 3:an drar den nu på 5:an. Det är som att vi fått ca 30 HK mer.”

Test av DT Piston, mekanisk trimsats till

Fiat 2,8 i.d.TD 122hk

”Jag är övertygad att denna installation både sparar på pump och spridare då man inte belastar motorn lika mycket. Stort tack för en bra produkt.”

Installera själv

Så installerar du DT Piston

DT piston är enkelt att installera själv och det tar ca 30 minuter. Här hittar du utförliga instruktioner:

Lokala OptiOne-stationer

Vi finns i hela landet

Våra kunder finns i hela landet. Tack vare möjligheten för dig som kund att skicka styrenheter till oss för omprogrammering eller besöka din närmsta OptiOne-partner. 

Monteringsförfrågan DT Piston - Montering hos OptiOne

Vi finns på många orter, i vilken ort vill du att vi monterar din DT Piston?

Beställning av DT Piston - Installera själv

Beställningen ska skickas till:
Swishnummer: 12 33 26 33 73 (Mottagare: Compensata AB)

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne