fbpx

Mer än bara effekt- och prestandahöjning

OptiOne kan hjälpa dig med betydligt mer än bara effekt- och prestandahöjande optimeringar. Faktum är att närmare hälften av alla optimeringar vi gör är någon form av problemlösning för verkstäder eller privatpersoner.

Problemlösning

Via omprogrammering av ECU:n, d.v.s. motorstyrenheten kan vi lösa problem med t.ex. AdBlue, EGR-ventilen, dieselpartikelfiltret, start-/stoppsystem och mycket mer. Något som ofta efterfrågas är t.ex. DTC-delete, d.v.s. att vi permanent raderar felkoder i systemet som kan ställa till det för övriga styrenheter eller system.

Kloning av ECU

Det är inte ovanligt att en motorstyrenhet lägger av, särskilt inte på bilar med några år på nacken. Att beställa en ny motorstyrenhet från märkesverkstaden, färdigprogrammerad för din bil blir oftast en dyr historia. Vi kan istället hjälpa dig klona din ECU

Köp en begagnad motorstyrenhet från en bildemontering, se bara till att det är exakt samma ECU, på etiketten står modellbeteckningen. Kom sedan förbi oss eller skicka båda motorstyrenheterna till oss så gör vi en exakt kopia av din gamla ECU på den nya. Nu är det bara att montera din “nya” ECU i bilen, köra och vara glad.

” 

Närmare hälften av alla optimeringar vi gör är någon form av problemlösning för verkstäder eller privatpersoner.

– OptiOne Motoroptimering

Mekaniska ingrepp

Vissa problemlösningar kräver även mekaniska ingrepp. Det är tyvärr inget som ingår i vår tjänst från OptiOne men de flesta av våra partners är bilverkstäder som även kan erbjuda dessa tjänster. Kontakta din lokala OptiOne-station direkt för en offert på både digital och mekanisk problemlösning.

Tilläggstjänster

På vår sida Tilläggstjänster hittar du en lista med de mest efterfrågade tilläggstjänsterna och priset på dessa. Självklart kan vi utföra mycket mer så var inte rädd för att fråga.

Rabatt på tilläggstjänster

Om du gör en traditionell effekthöjande motoroptimering samtidigt som någon av våra tilläggstjänster får du rabatt på dessa, vilken rabatt som gäller ser du på sidan Tilläggstjänster.

Se vad som döljer sig i din motor

Märke
Modell
Generation
Motor

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne