fbpx

Motoroptimering Nissan

Mer kraft och bättre prestanda i din Nissan

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Skräddarsydd motoroptimering

Motoroptimering Nissan

Vill du ha mer kraft och prestanda i din Nissan? Få är en professionell motoroptimering rätt för dig. Nissan är en av världens mest inflytelserika biltillverkare och förknippade med hög kvalitet och pålitlighet. Många är dock sugna på att få ut mer kraft, bättre prestanda och ökad körglädje i sin Nissan.

Alla bilar tappar kraft över tid

Efter ett antal år på vägarna tappar de flesta bilar kraft. Det kan hända även för den mest välskötta Nissan vilket oftast resulterar i försämrad prestanda och ökad bränsleförbrukning. En försämrad förbränning kan även ha negativ inverkan på såväl miljön som på t.ex. katalysatorer eller partikelfilter etc.

Skräddarsydd Nissan-optimering

OptiOne utför skräddarsydd optimering av Nissanoavsett om det är en person- eller transportbil. En Nissan köper nog man oftast för kvalitetens och pålitlighetens skull. Men handen på hjärtat –visst gillar du när du när det skjuter på lite extra när du pressar ner gasen? Vi skräddarsyr optimeringen för din Nissan för att du ska få så mycket glädje som möjligt av den.

Mer körglädje med en optimerad Nissan

En optimering ger din Nissan bättre gasrespons, mer effekt och bättre bottenvrid, körglädjen får du på köpet. Optimeringen ger dig också mycket goda chanser att spara en hel del bränsle. Ofta ser vi en minskad bränsleförbrukning på Nissan med upp till 20% eller mer, särskilt för överladdade dieselmotorer men även traditionella bensinmotorer får ofta bränslebesparingar på 5-10% och ibland ännu mer. Det är också naturligtvis mycket beroende på hur du kör. En motoroptimerad Nissan lockar ju gärna till lite mer aktiv körning. 

Trygg och säker Nissan-optimering

Vår tjänst är trygg och säker med 60 dagars full returrätt och upp till 24 månaders motorgaranti som tillval. Vi installerar inga trimboxar eller chiptrim utan jobbar endast med modern motorprogrammering, samma metod biltillverkarna använder för att uppnå olika effektnivåer i en grundmotor. Besök en OptiOne Optimeringsverkstad nära dig, eller hör av dig till oss för optimering på distans. Här på hemsidan kan du söka på ditt fordon för effekt- och prisuppgifter direkt.

Exempel 1

Motoroptimering av Nissan Navara 2.3 DCi 2016

Nedan ser du ett par exempel på de vanligaste Nissan-modellerna vi optimerar och vad det ger i effekt och vridmoment.

Effekt

Före

160hk

Efter

160 hk

Vridmoment

Före

403Nm

Efter

403 Nm

Exempel 2

Motoroptimering av Nissan Qashqai 1.6 DCi 2017

Effekt

Före

130hk

Efter

130 hk

Vridmoment

Före

320Nm

Efter

320 Nm

Motoroptimering av Nissan i hela Sverige

Västerbotten; Umeå
Gävleborg: Söderhamn
Värmland: Torsby
Stockholm, Roslagen: Norrtälje, Märsta, Ekerö, Värmdö
Västmanland, Mälardalen: Västerås
Södermanland: Eskilstuna, Nyköping
Närke: Örebro
Östergötland: Norrköping
Västra Götaland: Lidköping, Borås
Småland: Jönköping
Halland: Halmstad
Skåne: Helsingborg, Malmö, Ystad
Danmark, Nordsjälland: Liseleje

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Motoroptimering ger en bil med optimerad motor med bättre prestanda, som bättre gasrespons, bättre vridmoment och en lägre förbrukning.

Några fakta om Nissan

Nissan är ett bilmärke som tillverkas av det japanska företaget Nissan Motor Co och är en förkortning av sitt ursprungsnamn Nihon Sangyo. Nissan har under lång tid varit Japans näst största biltillverkare efter Toyota men i samband med asienkrisen i slutet av 1990-talet drabbades företaget av ekonomiska problem. Krisen ledde till ett nära samarbete med franska Renault med ett korsvis ägande. Renault äger 44% av Nissan som i sin tur äger 15% av Renault.

2016 bestämde Nissan sig för att ändra resan och lanserade Note e-POWER på den japanska marknaden, senare följt av modellerna Serena och Kicks e-POWER. e-POWER är ett 100% elektro motordrivet system som ger dig samma högpresterande körupplevelse som en helelektrisk bil.

Nissan har olika linjer, Infinity är deras mer exklusiva modellinje, Datsun är en bekymmerslös bil och personlig mobilitet i fokus. Nissan/NISMO drivs av en beslutsam vilja att förnya, tävla och vinna i strävan efter att leverera oöverträffad spänning till sina kunder över hela världen.

Några utvalda Nissan-modeller vi kan optimera

Nissan 250Z, Nissan 370Z, Nissan Almera, Nissan Altima, Nissan Armada, Nissan Cabstar, Nissan Cube, Nissan Evalia, Nissan Frontier, Nissan Fuga, Nissan GT-R, Nissan Interstar, Nissan Juke, Nissan Kubistar, Nissan Micra, Nissan Murano, Nissan Navara, Nissan Note, Nissan NP300, Nissan NV200, Nissan NV250, Nissan NV300, Nissan NV400, Nissan Pathpinder, Nissan Patrol, Nissan Primastar, Nissan Primera, Nissan Pulsar, Nissan Quashqai, Nissan Quest, Nissan Terra, Nissan Terrano 2 och Nissan X-trail

motoroptimerat sedan 2007

Lång erfarenhet

OptiOne har jobbat med motoroptimering sedan 2007.

Våra 10 000-tals kunder finns i hela landet, tack vare möjligheten för dig som kund att skicka styrenheter till oss för omprogrammering eller besöka din närmsta OptiOne-partner

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

Effekt och vridmoment

Effekt mäts i hästkrafter och kommer oftast på högre varvtal till skillnad från vridmoment som ger kraft på lägre varvtal.

Vid normal vardaglig körning är vridmomentet det man nyttjar mest och det som ger bilen skjuts när man trycker på gasen.

När vridmomentet avtar på högre varvtal tar effekten över för att du ska få en fortsatt acceleration.

Om du inte planerar att köra bilen på höga varvtal helatiden är det vridmomentet som gör störst prestandaökning.

Läs mer

BLACK WEEKEND-RABATT

Just nu får du 20% rabatt på optimeringar bokade t.o.m.
Cyber Monday.

20%

RABATT

Rabatten gäller för bokningar som genomförs t.o.m. måndag 27 november 2023 och där optimering sker senast 31 januari 2024. Rabatten dras när betalning sker efter att optimeringen är genomförd. 

Underhållsarbete!

Måndag 22 april från kl: 20.00 till midnatt kommer uppdatering av systemet genomföras. Under dessa tider är det inte möjligt att boka eller se optimeringar. Vi hoppas ni har överseende med detta. /Team OptiOne