fbpx

Motoroptimering Märsta

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Sveriges största kedja för motoroptimering

Varför välja OptiOne Märsta

Märsta Rostskydd och Bilvård har varit vår optimeringspartner sedan 2019 och har en mångårig erfarenhet inom fordonsbranschen. Som OptiOne optimeringspartner ingår de i Sveriges största kedja för motoroptimering och har den samlade kunskapen och erfarenheten av 10.000-tals motoroptimeringar sedan 2007. Det borgar för ett perfekt resultat och en trygghet som mindre lokala aktörer inte kan erbjuda.

Märsta Rostskydd och Bilvård

Som specialister inom bilvård vet de hur de tar hand om ditt fordon på bästa sätt. Utöver motoroptimeringar erbjuder de även tjänster som t.ex:

 • Keramiskt lackskydd
 • Rekonditionering
 • Klarlacksrestaurering
 • Rostskydd
 • Underredsbehandling
 • Tectyl
 • Rostlagning
 • Bilplåt och karosseriskador
 • Däckservice

Kontaktuppgifter och info

Märsta Rostskydd och Bilvård
Bristagatan 16, 195 60 Märsta

”Vi erbjuder allt inom bilvård, lackrestaurering, rostskydd/underredsbehandling och motoroptimering”

– Märsta Rostskydd och Bilvård

Info från Märsta Rostskydd och bilvård

 • Lunchstängt: 12:00-13:00 
 • Vi ingår i RestorFX samt är ett auktoriserat Dinitrolcenter
 • Om du behöver lånebil, kontakta oss innan så vi kan boka in den
 • Vi utför även enklare service och reparationer

Optione motoroptimering

Så går en motoroptimering till

1. Förväntningar

När du som kund lämnar bilen ställer vi några frågor så vi får en uppfattning av vad du förväntar dig av optimeringen.

2. Provkörning

Vi provkör sedan ditt fordon för att se att det inte uppvisar några tecken på fel som skulle kunna inverka negativt på en optimering. Vi gör det även för att kunna utvärdera resultatet av optimeringen.

3. Felsökning

Efter provkörningen görs en felsökning där vi kontrollerar så det inte finns felkoder som kan påverka motoroptimeringen eller rent av göra att en motoroptimering inte kan eller bör genomföras.

4. Motoroptimering

Nu börjar optimeringen, vi kopplar upp oss mot din motorstyrenhet och laddar ner motorns originalfil. En kopia på originalfilen skickas till OptiOne:s centrala optimeringsteam som optimerar 100-tals bilar varje dag. All optimering sker utifrån data från ett stort antal tester av samma bil och motorkonfiguration i dynograf (rullande landsväg). Filen gås igenom och det är här magin sker.

Den färdigoptimerade filen skickas tillbaka till oss och vi laddar åter upp den i motorstyrenheten.

5. Provkörning

Nu är det åter dags för provkörning igen. Vi kör samma väg som tidigare och känner av hur bilen reagerar vid olika typer av belastning. Om vi inte känner oss nöjda med resultatet står optimeringsteamet redo att finjustera filen och en ny provkörning görs. I 95% av fallen blir det rätt första gången men eftersom vi är noga med att du som kund ska bli nöjd håller vi alltid på tills det blir perfekt.

6. Felsökning

Nu görs en sista felsökning för att se att inga felkoder i systemet dykt upp, när det är klart kontaktar vi dig och meddelar att bilen är klar.

Bilen är klar

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Motoroptimering ger en bil med optimerad motor med bättre prestanda, som bättre gasrespons, bättre vridmoment och en lägre förbrukning.

Vill du se hur din motor kan optimeras?

OptiOne Motoroptimering Märsta

Hittar du inte fordonet du söker?

Ingen fara.

Vi kommer att kontrollera detta manuellt och återkomma med besked ifall vi kan optimera din bil. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast möjligt. Du kan även lägga till dig på vår bevakningslista, då får du meddelande så snart din bil finns i vår databas.

Fyll i dina uppgifter nedan

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.