fbpx

optimering till

-

Effekt

Före

-

Efter

-

-

Vridmoment

Före

-

Efter

-

-

pris

Kampanjpris

- kr

- kr

inkl. moms

Dynograf

Klicka på graf-bilden för att förstora den.

Räntefri delbetalning

Du vet väl att du kan dela upp betalningen på 3, 6 eller 12 månaders räntefri delbetalning eller 24 månader med ränta. Du kan även betala med faktura, kort, direktöverföring via bank eller Swish. Läs mer om våra betalningasalternativ »

Lokala OptiOne-stationer

Vi finns i hela landet

Våra kunder finns i hela landet. Tack vare möjligheten för dig som kund att skicka styrenheter till oss för omprogrammering eller besöka din närmsta OptiOne-partner. 

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Effekt och vridmoment

Effekt mäts i hästkrafter och kommer oftast på högre varvtal till skillnad från vridmoment som ger kraft på lägre varvtal.

Vid normal vardaglig körning är vridmomentet det man nyttjar mest och det som ger bilen skjuts när man trycker på gasen.

När vridmomentet avtar på högre varvtal tar effekten över för att du ska få en fortsatt acceleration.

Om du inte planerar att köra bilen på höga varvtal helatiden är det vridmomentet som gör störst prestandaökning.

Läs mer

Dynograf

Dynografen visar effekt och vridmoment före och efter optimering. Röda linjer är före optimering, de blå efter optimering.

Läs mer

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.