OptiOne Kampanjvillkor

Märke
Modell
Generation
Motor

Hittar du inte fordonet du söker i fälten ovan?

Kampanjvillkor för kampanjen:

Nytt namn och ny hemsida

1:a oktober bytte vi namn från AutoStable till OptiOne Motoroptimering. Detta firas med en kampanj med 20% rabatt på alla optimeringar bokade från kampanjens start den 7:e oktober kl:13:00 till den 31:a oktober 23:59.

Rabatten gäller endast på våra ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Rabatten gäller för enstaka bokningar av motoroptimeringar. För fler bokningar än 2 av samma kund kontakta OptiOne för särskilda villkor.

Bokningar som skett innan eller efter kampanjens införande omfattas inte av detta erbjudande, däremot erbjuds rabatten på bokningar inom kampanjperioden oavsett om själva optimeringen sker efter kampanjperiodens slut.

Vi förbehåller oss rätten att avsäga oss uppdrag samt garanterar ej att optimeringar går att utföra på alla fordon.

Rabatten gäller inte för A-traktorkonvertering eller andra specialuppdrag utan endast ordinarie motoptimeringar.

Vill du se hur din motor kan optimeras?

nöjd kund-garanti

60 dagars nöjd kund-garanti

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd att vi utlovar en 60 dagars nöjd kund-garanti. Skulle du inte bli nöjd återställer vi ditt fordon till original igen och betalar tillbaka pengarna. Detta har vi gjort sedan start och trots 10-tusentals optimerade fordon sedan 2007 kan vi räkna återställningarna på ena handens fingrar.

Roligare bil med motoroptimering