Julklappstips

Ge någon du bryr dig om en motoroptimering i julklapp. Vi har optimerat 10-tusentals bilar, husbilar, båtar, snöskotrar, ATV och mycket mer sedan 2007 och finns på 20 platser runtom i landet. Du hittar alla våra stationer under Kontakt

Hur gör jag?

Sök rätt på fordonet som ska optimeras i listan nedan. Är du osäker på märke, modell, årsmodell eller motor kan du söka efter uppgifterna via registreringsnumret på car.info.

Du ser direkt vilken effekt du får och vad det kommer att kosta. Om du inte hittar just det fordon du vill optimera kan vi hjälpa dig hitta rätt. Slå oss bara en signal på 010-264 18 00 eller E-posta till hej@optione.se så hjälper vår kundservice dig.

Hur går det till?

Du bokar in en optimering i ditt namn. Datum eller önskad station kan bokas om längre fram. När den som fått optimeringen genomfört den på någon av våra 20 stationer får du ett SMS med en betallänk och kan smidigt och enkelt betala hemifrån med Swish, Kort, Faktura eller delbetalning (efter sedvanlig kreditprövning). Du betalar m.a.o. inget i förskott.

Ladda ner presentbevis​

Ladda ner ett presentbevis längre ner här på sidan som du kan skriva ut, slå in och ge bort i julklapp. Datum och station för optimeringen kan som sagt bokas om i efterhand och betalning sker först när optimeringen är utförd. 

Vad är en motoroptimering

Vid en motoroptimering ändrar vi programvaran i motorstyrenheten, man kan enkelt säga att det är bilens huvuddator som styr motor och andra system. Vi justerar programvaran så motorn får mer kraft. Resultatet blir ökad prestanda och stora möjligheter att spara bränsle. Du kan läsa mer under Motoroptimering eller se svaret på de vanligaste frågorna under vår FAQ.

Sök efter optimering

Märke
Modell
Generation
Motor

Ladda ner presentbevis här!

Klicka på bilden till vänster för att öppna utskrivningsbar fil i nytt fönster eller högerklicka och välj "Spara länk som..."